You are in:Home/Publications/Chemical Composition And Natural Antioxidant Content Of Dried Broccoli And Cauliflower By-Products

Prof. Omar Ahmed Emam :: Publications:

Title:
Chemical Composition And Natural Antioxidant Content Of Dried Broccoli And Cauliflower By-Products
Authors: Not Available
Year: 2019
Keywords: Not Available
Journal: Not Available
Volume: Not Available
Issue: Not Available
Pages: Not Available
Publisher: Not Available
Local/International: Local
Paper Link: Not Available
Full paper Omar Ahmed Emam_SJSE_Volume 4_Issue 9_Pages 115-132.pdf
Supplementary materials Omar Ahmed Emam_SJSE_Volume 4_Issue 9_Pages 115-132.pdf
Abstract:

هدف البحث إلى دراسة كيميائية لكل من مخلفات البروتكلي في القنبيط (الأوراق والسيقان) والمتعرف على محتواها فمن المركبات المضادة للأكسدة والمركبات الفينولية والفلافونويدات ، الكسريات والعناصر المعدنية .

Google ScholarAcdemia.eduResearch GateLinkedinFacebookTwitterGoogle PlusYoutubeWordpressInstagramMendeleyZoteroEvernoteORCIDScopus